Before.

16 dagar kvar!

Kan ni tänka er? Det är lite mer än 2 veckor kvar tills jag och Tilda sitter på planet ner till Magaluf tillsammans med ca 30 andra exalterade individer. Vi har ännu inte börjat packa, vi har heller inte ens skrivit en packlista! Detta är VÄLDIGT olikt oss kan jag säga!

Men vi har i alla fall planerat att nästa torsdag den 6a augusti ska jag sova hos Tilda så vi kan hinna med att skriva packlista och hjälpa varandra att komma ihåg allt.

Sen tror jag att det blir till att ta och vara hemma nästa helg och tvätta och sedan leva i vinterkläder under sista veckan. Haha.

Dags att försöka samla fjärliarna i magen. SNART ÅKER VI!!


Before.

Nu jävlar ska ni veta, händer det saker! Imorgon är det en månad exakt tills vi sitter på planet på väg ner till Magaluf för att släppa loss!
Så idag beslöt jag och Tilda att det var dags att göra några bra inköp inför resan. Vi tog oss till Apoteket och handlade detta:

- Hudlotion 500 ml
- Solskyddsfaktor 15
- Solskyddfaktor ansikte 25
- After sun gel
- Vatten- och smutsavvisande plåster 20 st
- Resorb vätskeersättning med svartvinbärssmak (2 rör á 10 tabletter)
- Strepsil menthol för ont i halsen 24 sugtabletter
- Alindrin värktabletter 2 pack á 30 tabletter
- Listerine total care 500 ml
- Imodium plus 12 tabletter "bajs- och gastabletter"
- Dimor 16 tabletter "bajstabletter"

Man vet ALDRIG vad man kan råka ut för i utlandet! =D

Before.

Emelie här.

Har hänt en del på sista tiden. När vi bokade resan var det prat om att jag och Tilda skulle stanna kvar i Magaluf. Jag hade då pojkvän. Den 2a februari skaffade Tilda pojkvän och egentligen ingen av oss skulle stanna kvar. Den 7e mars tog det slut med min pojkvän och jag skulle stanna kvar och Tilda skulle åka hem.
Den 8e juni skrev jag kontrakt med en förskola, en fast tjänst som börjar i höst och den 27e juni blev jag tillsammans med Piere och den 2a juli gjorde Tilda slut med Oskar.
Så nu ser det ut så att jag kommer åka hem och Tilda kommer stanna kvar och åka till Gran Canaria. RIKTIGT ändrade planer..

Nu har semestern börjat i alla fall och jag och Tilda ska sätta fart och börja plugga in alla drinkar så man får lite fritid där nere också utan att få ångest!

WOHO 42 dagar kvar!!

RSS 2.0