Svininfluensan kanske?

Har hander det mycket och det ar massa fart och flakt hela tiden, en del stress till och med! Lite kortfattat vad vi har haft for oss kommer har och bilder ar pa vag upp pa resdagboken.se (sok pa resenar tildiewildie-lillknoddan).

Tisdagkvall: Stor javla overraskning! Idioterna Linus och Jimi tittade plotsligt in pa grabbarnas nar vi kom dit!! (For er som inte vet sa ar det nagra av vara vanner ifran stockholm!!). Dom hade kommit hit for att halsa pa oss!! Haaaarligt!! =D Riktigt lyckad kvall da vi gick ut alla tjejer som killar och killarna som tjejer, saaaa javla snygga vi var! ;p 3 melonbomber blev det sa vi rullade hem sen, kul kul! ;D

Onsdag: Skola pa dagen och barrunda med skolan pa kvallen. Sa helt doda drog vi ut och efter bara nagra timmar var vi tillbaka och da gick vi direkt till sangen. Sova behovdes!!

Torsdag: LEEEEDIGA!! Ner till stranden redan vid 11 och dar hyrde vi en liten bat som sag ut som en bil med en rutschkana i andan och tramp tramp tramp ut mitt i medelhavet, ja nastan i alla fall! haha! Kakade lunchen ute for forsta gangen och sedan var det brannboll som dom som spelade orkade med i kanske 20 minuter, lite bakis kanske??
Pa kvallen var det Kinky Pinky party och gissa vad vi gjorde?? ;D Kanner ni oss sa har ni nog gissat ratt!! ;D Alla var sa grymt snygga med kaninoron och handbojjor och peruker och oljor och kedjor, ja ni vet allt! Ni kan ju gissa vem som vann om ni kollar bilderna! hahaº!

Fredag: LEEEEDIGA!! Tog oss en rejal shoppingrunda till PortoPi i Palma. OJ! Va mycket klader och skor vi hittade!! Overvikt here we come!! ;D Mamma, rakna inte med att fa hem handduken igen!!
Nar vi kom hem hoppade vi i festkladerna for det var dags for kraftor och allsang pa beachklubben. GOTT! /Tilda. Emelie och rumskamraten alex hade gjort egen sallad och tagit med! Party party!!

Lordag: Idag var det tillbaka till skolan med angest over oronen att man inte gick och lade sig tidigare igar. Hem mellan lektionerna och RAplugga drinkrecept. Emelie fick veta att det ar dags for praktik for henne pa mandag, E4an fick den aran! Tilda hade turen att vanta nagra dagar och har annu inte fatt veta var och nar.
Middag pa rummet och sen hit dar internet gar segt som en vi vet inte vad. har laddat upp ca 20% av bilderna pa en timme kanske sa blir nog inte alla idag i alla fall... Tyvarr.. Losenordet till youtube har vi oxa tappat sa ingen film idag inte, men vi har nagra riktigt harliga =)
Drar strax tillbaka till hotellet och kollar lite pa Playa del sol eller sover, far se vad packet vill! :)

Hur ar det hemma da?? Inget skvaller kanske?? :D









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0